2016-07-08 13:31:35• hírek • (x)

Első TimberKing favágóverseny Szatmárnémetiben

Agropataki szervezésében és a Husqvarna Romániával partnerségben július 9-én, azaz holnap 17 órától Szatmárnémetiben (Új Központ) sor kerül az első Husqvarna TimberKing Contest professzionális favágóversenyre. A versenyszámok mellett a közönségversenyt is hirdetnek a szervezők, amelyen értékes nyereményekkel gazdagodhatnak a bátrabbak.

TimberKing versenyen 10 háromtagú professzionális favágócsapat három különböző nehézségű próbán méretkezik meg. A próbák során a csapattagoknak gyorsaságra és ügyességre egyaránt szükségük lesz. Az első próbán a lehető legrövidebb idő alatt kell láncot cseréljenek a versenyzők. A második próba precíziós vágás, amely során egy rönköt kell felülről lefele majd lentről felfele vágni úgy, hogy a két vágás találkozzon. A harmadik próba a galyazás lesz, ahol egy rönköt kell ágaitól megcsonkítaniuk a csapatok képviselőinek a lehető legpontosabban a lehető leggyorsabban.

A szervezők a közönségről sem feletkezdtek meg, ugyanis hárompróbás egyéni versenyt is hirdetnek, amelynek fődíja egy Husqvarna láncfűrész és sok más nyeremény lesz.

A rendezvény alatti expón a Husqvarna termékcsalád darabjait is meg lehet tekinteni, kipróbálni, az érdeklődők számára pedig szaktanácsadással is szolgálnak a kollégák. A rengeteg érdekesség és meglepetés mellett a szervezők 17 órától az első fagyit ingyenesen adják.

PROGRAM

17.00 - Megnyitó
17.10 - Professzionális próba - Lánc csere
17.40 - Közönségpróba I.
18.00 - Professzionális próba - Kombinált vágás
18.40 - Közönségpróba II.
19.00 - Professzionális Próba - Galyolás
19.40 - Közönségpróba III.
20.00 - Faszobrász bemutató
20.30 - Eredményhírdetés
21.00 - ASH band Koncert

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: